LIVE
Skype Support
27. February 2020. information
037 446 446
LatinicaЋирилица
   

Request Archive


 • Title: Slobodno bracno stanje

  Send date: 2017-07-20 08:52:55

  Text: Da li mogu da dobijem informaciju gde se izdaje dokument da sam slobodnog bracnog stanja? Dokument mi je potreban za sklapanje braka u Nemackoj.

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да се поменути документ издаје у Градској управи (Матичној служби) у канцеларији бр.29. Контакт телефон 037/414-729.

 • Title: Пуцање водоводне цеви

  Send date: 2017-07-20 08:48:55

  Text: Поштовани, пријављујем Вам пуцање водоводне цеви у Газиместанској улици испред Градске управе. Молим за што хитнију интервенцију. Хвала.

  Institution: PUC Waterworks

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да је квар саниран истог дана. Хвала на сарадњи.

 • Title: Neispravna ulicna rasveta

  Send date: 2017-07-19 12:37:26

  Text: Postovani,molim vas kada ce te zameniti,neispravnu ulicnu rasvetu?Pre mesec dana prijavio sam problem,i jos niko nije zamenio iste.Postovani,kao sto primecujete,da ima mnogo prijava za neispravne sijalice,bilo bi dobro da imate dve ekipe,kako bi ste bili efikasni.U nadi da ce te preduzeti mere,kako bi se kvarovi sto pre otklanjali,kako u gradu,tako i na selu.Unapred,hvala.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, сви захтеви су уредно пренети колегама. Они имају свој план рада и план када одлазе на рекламације у зависности од тога у ком делу града раде тих дана. Највероватније колеге нису залазиле у Ваш крај тако да ће првом приликом решити проблем. Што се тиче запошљавања још једне екипе, то је већ питање за руководство, што ћу ја пренети надлежнима.

 • Title: Склапање брака са страном држављанком

  Send date: 2017-07-18 08:22:39

  Text: Где могу да добијем информацију шта је све потребно како бих склопио брак са страном држављанком?

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, све потребне информације можете добити у Матичној служби Градске управе града Крушевца канцеларија бр.29. или позивом на телефон 037/414-729.

 • Title: Pukla vodovodna cev

  Send date: 2017-07-17 23:23:09

  Text: U ulici zlatarskoj na samoj raskrsnici pukla vodovodna cev ispred broja 40-39. Molimo za popravku...

  Institution: PUC Waterworks

  Request Type:

  Status: In work

  Institution reply: Поштовани, пријављени квар је прослеђен надлежној служби. Квар ће бити саниран у најкраћем могућем року.

 • Title: Ulicna rasveta

  Send date: 2017-07-11 15:00:54

  Text: Postovani prijavljujem kvar na ulicnoj svetiljki u ulici Vladimira Corovica br.57,Bagdala 3...U tom delu ulice osvetljenje je uredno sem svetiljke na banderi koja se nalazi u mom dvoristu.Zelela bih takodje da vas zamolim da proverite zice koje su medju granama oraha u komsijskom dvoristu,da ne dolazi do smetnje zbog toga.Unapred zahvalna!

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, проследићемо Ваш захтев надлежној служби и надамо се да ће екипа у најскорије време изаћи на терен

 • Title: Ponovo molba za uklanjanje agresivnog psa lutalicu

  Send date: 2017-07-10 20:41:50

  Text: Pokusala sam kao sto ste mi rekli da cak 3 puta kontaktiram komunalnu policiju i oni su izlazili na teren ali vlasnik kladionice Pinbet se uvek ogradi kao da nije to njegov pas da ne bi platio kaznu. Inace taj pas je skoro stalno tu ispred kladionice na trotoaru spava, sada posto je vrucina preko dana ga i nema ali zato ujutru i uvece stlano je tamo, evo sada upravo kada sam prosla pojurio je prvo neki auto koji je prosao a zatim i mene! Ne mrzim stvarno zivotinje ali plasim se da prodjem svaki put i da se branim od tog psa da me ne ujede, molim vas ako mozete ipak nesto da ucinite povodom toga, ja ne znam sta vise da radim... Evo poslala sam ponovo sliku lokacije i psa, to je Aerodromska ulica, kod kladinice Pinbet.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, знате и сами да смо више пута излазили на терен и да смо више пута комуницирали поводом тога. Управо сам разговарао са колегама, данас су заузети али ће сутра покушати раније да изађу на терен и покушаће да ухвате тог пса

 • Title: Квар на уличној расвети

  Send date: 2017-07-09 21:58:57

  Text: Желим да пријавим квар на расвети у Бовну улица Вукомана Јовановића. Не ради ни једна сијалица.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, пренећу Ваш захтев колегама и очекујте у најскорије време решаванје проблема.

 • Title: Замена прегорелих сијалица

  Send date: 2017-07-07 13:09:53

  Text: Поштовани, желела бих да пријавим да у ул.Кнеза Милоша у Крушевцу одређени број светиљки градске расвете није у функцији и овим путем вас молим да се изврши замена истих. Хвала унапред.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, пренећу Ваш захтев колегама и очекујте замену у скорије време.

 • Title: Радно време

  Send date: 2017-07-07 09:13:58

  Text: Да ли могу да добијем информацију, које је радно време матичне службе за издавање докумената?

  Institution:

  Request Type: OTHER

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, радно време матичне службе за издавање докумената је од 08 до 20 часова.

 • Title: Izdavanje izvoda iz maticne knjige

  Send date: 2017-07-07 09:08:21

  Text: Postovani, rodjen sam u Krusevcu, da li izvod iz maticne knjige rodjenih mogu da izvadim u Novom Sadu, obzirom da zivim u njemu. Koliko iznosi taksa za izdavanje istog za potrebe vize za inostranstvo. Hvala..

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да изводе из матичних књига, можете извадити у било ком граду на територији Републике Србије. Републичка административна такса за издавање извода износи 420.00. динара.

 • Title: Пријава Комуналној полицији

  Send date: 2017-07-03 14:17:35

  Text: Поштовани, замолићу Вас да у оквирима ваших ингеренција интервенишете у циљу решавања проблема. У Балканској улици бр.18, на трећем спрату комшија већ више од две године држи ормар и разне друге ствари у ходнику зграде, које нам јако сметају јер се ради о заједничком пролазу. Већ две године обећава да ће склонити ово смеће из ходника, али до данашњег дана ништа није предузео. Овим поводом Вам се обраћам за помоћ у циљу решавања пријављеног проблема.

  Institution:

  Request Type:

  Status: In work

  Institution reply:

 • Title: Veliki Kupci

  Send date: 2017-07-03 08:55:50

  Text: Postovani,molim vas,da zamenite neispravnu ulicnu rasvetu,a posebno u sokacima,jer prilikom poslednje zamene sijalica,u sokake niko nije ni ulazio,da zameni iste.Unapred zahvalna,mala deca.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, проследићу Ваш захтев колегама и надам се брзој интервенцији.

 • Title: Konkurs (otvaranje firme)

  Send date: 2017-07-03 08:32:37

  Text: Poštovani, kada će biti objavljena konačna lista lica koja su dobila srestva za otvaranje firme. Hvala?

  Institution:

  Request Type: OTHER

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да је конкурс завршен, коначна листа кандидата биће објављена након комисије која ће бити одржана до краја ове радне недеље.

 • Title: Поправка расвете у улици Поручника Божидара

  Send date: 2017-06-29 12:12:40

  Text: Поштовани, замолићу Вас за одговор, везано за замену сијалице у улици Поручника Божидара код Адвентистичке цркве. У више наврата смо се обраћали, до данашњег дана ништа није предузето!?

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обзиром да одржавамо цео град и приградска насеља, врло је могуће да су колеге изгубиле Ваш захтев из евиденције, или једноставно због планираног посла нису долазили у Ваш крај. Ваш Захтев ћу проследити надлежној служби и верујем да ће проблем бити ускоро решен.

 • Title: Copor pasa na Bagdali

  Send date: 2017-06-28 08:42:31

  Text: Zelim da prijavim nadleznoj sluzbi copor pasa koji kidise na posetioce parka Bagdala. Cesto idem na Bagdalu na rekreaciju i skoro svako vece se susrecem sa lutalicama koji nisu toliko agresivni, ali i znaju to da budu. Zamolio bih Vas da intervenisete. Hvala!

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, надлежна служба је обавештена и изаћи ће на наведену локацију.

 • Title: Не ради улична расвета

  Send date: 2017-06-28 08:26:23

  Text: Поштовани, интересује ме да ли је у питању квар или нешто друго.. У насељу Прњавор ноћас није било расвете у целом насељу био мркли мрак, о чему се ради?

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, ово је прва дојава о том случају, екипа ће изаћи на терен.

 • Title: Preglasna muzika noću iz Fudbalske hale

  Send date: 2017-06-22 23:36:57

  Text: Molio bih komunalnu policiju da izmeri nivo buke noću kada puštaju muziku u kafeu Duel u ulici Save Šumanovića. Večeras 22.06.2017 je nesnosna buka.

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: На основу чл. 66. Закона о општем управном поступку ( "Сл. гласник РС ", бр. 18/16 ), поводом Ваше представке бр. 501-122 од 12.06.2017 год. која се односи на буку која потиче од обављања делатности у угоститељском објекту „ДУЕЛ „у ул Трг Костурница бр. 50 обавештавамо Вас, да је исти престао са обављањем делатности. На наведеној адреси је регистрован други угоститељски објекат под називом «Балон» и да је инспекцијском контролом 26.06.2017.год.и 04.07.2017.год утврђено да исти не обавља делатност зато што је затворен од стране Пореске управе.

 • Title: Ulicno svetlo ne radi.

  Send date: 2017-06-21 21:47:53

  Text: Ulična svetiljka ne radi već više od 6 meseci u Begovom brdu ulica Marka Miljanova ispred broja 22.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, пренећу колегама Ваш захтев, очекујте замену у скорије време

 • Title: Паркирање у улици Војводе Путника

  Send date: 2017-06-21 14:59:00

  Text: Поштовани, обраћамо Вам се поводом непрописног паркирања у улици Војводе Путника. По решењу надлежне службе у поменутој улици постављен је знак за забрану паркирања на који нико не обраћа пажњу. У више наврата смо се обраћали Саобраћајној полицији, али без резултата. Овим поводом Вас молимо за помоћ, у циљу решавања проблема.

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да смо дана 21.06.2017.год. Полицијској управи Крушевац Саобраћајној полицијској испостави, упутили допис са циљем редовне контроле и санкционисања несавесних возача у улици Војводе Путника.