LIVE
Skype Support
12. December 2019. information
037 446 446
LatinicaЋирилица
   

Request Archive


 • Title: Замена прегореле расвете

  Send date: 2017-04-18 08:27:45

  Text: Обраћамо се поводом уличне расвете која не ради више од месец дана у улици Бруски пут. Тим поводом Вам се обраћамо молбом да што хитније извршите замену истих. Унапред захвални.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, Ваш захтев ће бити пренет колегама, очекујте замену сијалице у најскорије време.

 • Title: Oticanje vode posle izvrsenih radova

  Send date: 2017-04-14 19:47:02

  Text: Posle radova u Brijanovoj ulici ostaje problem sa vodom od atmoserski padavina iz oluka jer je mnogo oluka ostalo ispod nivoa novo postavljene kocke i tako postalo vrlo izvesna opasnost od poplava u objektima vec prilikom prvih padavina. Molim nadlezne da pravovremeno reaguju pre nego bude pricinjena steta jer ulica treba da bude lepa,ali ne na niciju stetu..

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да су радови на изградњи улице и тротоара у току и извршиће се сви неопходни радови у склопу тротоара и улице. Нивелација олука за одвод од атмосферских вода које су у склопу објекта је у надлежности власника објекта и скупштине станара зграде.

 • Title: Napusten auto

  Send date: 2017-04-12 08:42:23

  Text: Molim vas da se ucini nesto po pitanju napustenog auta ispred zgrade amsterdam b1 koji je danima parkiran na parkingu ispred ulaza. Parkirano vozilo narocito smeta ljudima sa malom decom i invaliditetom. Hvala !

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да је предметно возило уклоњено са јавне површине.

 • Title: Уклањање кућице за животиње са јавног паркинг простора

  Send date: 2017-04-12 08:33:05

  Text: На паркинг простору двеју зграда К-16, у Пејтону, улица Гаврила Принципа, женска особа је поставила кућицу за смештај мачака луталица, где их и свакодневно храни. Велики број невакцинисаних мачака је услед тога концентрисан у околини, наносећи штету на објектима и стварајући могућност ширења заразних болести, што је нарочито опасно јер се на том месту свакодневно окупља велики број деце. Молим да се реагује у складу са прописима.

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да је на основу инспекцијске контроле извршене дана 14.04.2017.год. дат налог за откалњање неправилности, и дана 21.04.2017.год. је утврђено да су неправилност отклоњена, те нема основа за даље вођење поступка.

 • Title: Internacijonalni izvod iz maticne knjige

  Send date: 2017-04-07 08:20:24

  Text: Sta je sve potrebno da bih izvadila internacijonalni izvod iz maticne knjige rodjenih i vencanih, dokumenta su mi potrebna za ostvarivanje licnih prava u inostranstvu?

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, пре свега потребно је да попуните захтеве са подацима особе за коју желите документа, захтев преузимате на Инфо пулту Градске управе Крушевац. Такође је потребно да извршите уплату административне таксе у износу од 690.оо.дин. по обрасцу, као и накнаду за обрасце 40.оо.дин. по документу. Документа се издају у Градској управи Крушевац у канцеларији бр.31.

 • Title: Овера изјаве

  Send date: 2017-04-07 08:14:17

  Text: Поштовани, да ли и даље може да се овери изјава два сведока у Градској управи Крушевац? Изјава ми је потребна за остваривање права за добијање социјалне помоћи.

  Institution:

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да све врсте овера документа врше Јавни бележници (Нотари). Бележници се налазе у улици Танаска Рајића.

 • Title: Квар на расвети у улици Срђана Родића

  Send date: 2017-04-05 09:10:15

  Text: Поштовани, замолићу Вас да извршите поправку расвете у улици Срђана Родића. Не ради расвета у целој улици. Унапред захвална.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, проследићемо колегама Ваш захтев. Уколико је нешто што је нашој надлежности, биће решено, у супротном обавестићемо надлежне.

 • Title: Dokumenta za pasoš

  Send date: 2017-03-31 23:43:22

  Text: Poštovani, dana 31. Marta oko 17.30h supruga i ja smo vraćeni sa detetom od godinu ipo dana iz kruševačkog MUP gde smo otišli da predamo dokumentaciju za vađenje pasoša za dete. Pre toga smo se raspitali šta nam je potrebno u MUP, i informisali na oglasnoj tabli. Vraćeni smo jer nismo poneli dve fotografije deteta, iako nigde ne piše, a ni usmeno nismo dobili informaciju da su potrebne. Čak i na zvaničnom sajtu MUP piše da iste nisu obavezne (čak stoji da je MUP po službenoj dužnosti u obavezi da sam pribavi i izvod iz matične knjige i uverenje o državljanstvu). Radnica koja radi na izdavanju pasoša nam je krajnje neubedljivo rekla da su fotografije potrebne od prošle godine, a mi smo prošle godine izvadili pasoš starijem detetu bez donošenja fotografija. Možete li da proverite i odgovorite nam da li su fotografije zaista potrebne ili se radi o nemaru i nezainteresovanosti radnice MUP-a? Unapred hvala na odgovoru.

  Institution:

  Request Type: OTHER

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, жао нам је због непријатности коју се имали. Такође Вас обавештавамо да немамо ингеренција у решавању пријављеног проблема, имајући у виду да је у питању републички орган.

 • Title: Zamena sijalica u selu Malo Grkljane

  Send date: 2017-03-30 21:38:21

  Text: Poštovani, U selu Malo Grkljane već duže vreme ne radi ulična rasveta duž celog sela. U večernjim časovima se đaci vraćaju kući iz škole i bez adekvatne roditeljske pratnje ili osvetljenja baterijskom lampom na mobilnom telefonu kretanje je jako otežano. Molim za brzu reakciju. Hvala na saradnji.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, пренећемо колегама Ваш захтев, очекујте брзу замену сијалица.

 • Title: Pregorela sijalica

  Send date: 2017-03-30 14:23:26

  Text: Dosta davno je pregorela sijalica na banderi u ulci Vojslava Radojevica ispred broja 42. I vidimo da je i prijavljen kvar ali niko nije reagovao duze vreme. Kada ce biti zamenjena sijalica?

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, Ваш захтев је пренет колегама, очекујте у најскорије време замену сијалица.

 • Title: Замена прегореле расвете у Малој Врбници

  Send date: 2017-03-30 10:38:23

  Text: Пријављујем квар на расвети на више бандера у Малој Врбници. Расвета не ради око месец дана.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, пренећу Ваш захтев колегама, очекујте замену у најскорије време.

 • Title: Рачун за струју

  Send date: 2017-03-29 09:52:40

  Text: Поштовани, интересује ме коме да се обратим, везано за очитавање струје? Већ три месеца ми долази по седамсто динара да уплатим рачун, а сматрам да имам већу потрошњу. Обзиром да не живим у Србију желео бих да очитате стање и дате ми дате тачну информацију колику потрошњу имам. Унапред захвалан.

  Institution: PUC "District Heating Plant"

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да смо пријаву проследили надлежном предузећу Електродистибуцији Крушевац. Добили смо повратну информацију да Вам је струја очитана и да ће на први следећи рачун бити достављена на адресу Војводе Путника бр.7.

 • Title: Постављање асфалта Љубава-Комаране

  Send date: 2017-03-29 09:15:37

  Text: Поштовани, обраћам Вам се са молбом за помоћ око проблема који је настао приликом припремања подлоге за асфалтирање пута од Љубаве према Комарану. Наиме, приликом равнања подлоге за асфал досло је до пуцања потпорног зида (од камена) и наслањања насипа на ограду и на бетонску бандеру за струју. Да би било јасније како изгледа ситуација на терену у прилогу Вам достављам слике. У заједничком интересу је да се проблем реши пре асфалтирања да не би дошло до даљег пада зида, бандере а самим тим и подлоге и асфалта. Унапред Вам се захваљујем на помоћи и надам се да ћемо, на обострано задовољство, да решимо проблем на најбољи начин.

  Institution: PC "Directorate of Urban Planning and Construction"

  Request Type: STREET PAVING

  Status:

  Institution reply:

 • Title: Ponovo molba za ukalanjanje agresivnog psa lutalicu

  Send date: 2017-03-28 03:52:25

  Text: Vec sam vam jednom pisala pre 2-3 nedelje ako ste u mogucnosti da uklonite sa ulice agresivnog psa lutalicu. Taj pas boravi ispred prve kladionice do restorana volana, nisam sigurna kako se zove tacno ta kladionica mislim da je zero bet. Uvek nocu u kasnim satima ili u ranim jutarnjim satima kada prolazim tu taj pas uvek pokusa da me ujede par puta me pojurio, ne mogu vise da strepim tu kada prolazim. Da li mozete molim vas da ucinite nesto povodom toga. Taj pas je crno braon boje, srednje velicine. Preko dana kada ima puno naroda slabo ga ima tu, ali nocu kada vidi da neko sam ide onda napada!

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type:

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, колеге из Зоо службе су обавештене и рано ујутру ће бити на локацији коју сте навели.

 • Title: Rastureni parking samo zatrpan zemljom!?

  Send date: 2017-03-27 16:26:07

  Text: Poštovani,još u NOVEMBRU 2016. radnici JKP Gradska Toplana su po završetku radova na zameni cevi samo zatrpali zemljom parking prostor ispred zgrade K-5 u Čehovljevoj ulici,a deo trotoara koji su skinuli su asfaltirali.Zašto je urađeno samo polovično vraćanje u prvobitno stanje i kada će parking prostor koji je sada,a i pre 2-3 godine takođe rasturen samo 10-15m niže,ostao samo zatrpan zemljom?Hvala

  Institution:

  Request Type:

  Status:

  Institution reply:

 • Title: Постављање бандере

  Send date: 2017-03-27 14:00:29

  Text: Молим да одобрите постављење једне бандере са расветом у паркићу у улице Војводе Степе испред зграда Б2 и Б9. Пре три године смо се обратили преко Месне заједнице, али до данашњег дана ниста није предузето. На који начин можемо да решимо овај за нас велики проблем. Спремни смо и сами да финансирамо све ??

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, у разговору са колегама сам сазнао да ми немамо ингеренција да доносимо одлуке о постављању нових стубова за расвету. Потребно је да се обратите вашој Месној заједници, која покреће поступак. Град треба да одобри постављање новог стуба, а онда ће вероватно нама бити дат налог да то одрадимо.

 • Title: Asfaltiranje trotoara u ul.Gavrila Principa 63-75

  Send date: 2017-03-27 10:34:36

  Text: Poštovani, Zamolio bih Vas da mi date informaciju kada je u planu asfaltiranje trotoara u Ulici Gavrila Principa 63-75? Veliki problem nastaje kada pada kiša, stvara se blato, prljavština se unosi u kuće. Zaista puno bi nam značilo kada bi moglo da se asfaltiraju trotoari - svuda u ulici postoje osim ispred naših kuća. Unapred zahvalan, Branko Jovašević

  Institution: PC "Directorate of Urban Planning and Construction"

  Request Type: STREET PAVING

  Status:

  Institution reply:

 • Title: Brestovačka ulica - dodatna primedba

  Send date: 2017-03-27 10:19:18

  Text: Postovani, nadleznoj mesnoj zajednici smo se obracali godinama u nazad sa istim zahtevom, a nas problem do danas nije resen, uvek uz obrazlozenje da nema raspolozive ili ispravne mehanizacije i slicno. Molim Vas da nas usmerite kome da se dalje obratimo kako bi se resio problem, i asfaltirala ova ulica, u kojoj, kako sam vec naveo, funkcionise preko 25 odraslih i desetoro dece, s obzirom da obracanje Mesnoj zajednici-na koje ste nas uputili, ne daje nikakve rezultate.

  Institution: PC "Directorate of Urban Planning and Construction"

  Request Type: STREET PAVING

  Status:

  Institution reply:

 • Title: JKP" Kruševac "

  Send date: 2017-03-24 10:22:04

  Text: Poštovani, obraćam Vam se sa molbom da se poprave lampioni koji ne svetle već dva meseca ispred zgrada P- 6 i P-7 u naselju Rasadnik.

  Institution: PUC "Kruševac"

  Request Type: PUBLIC LIGHTING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштована, обавештавамо Вас да је пријава квара заведена и прослеђена колегама на даљу надлежност. Очекујемо да у скорије време буде саниран квар.

 • Title: Ударне рупе у Брестовачкој улици

  Send date: 2017-03-24 09:24:53

  Text: Поштовани, имам потребу да Вам се обратим , везано за Брестовачку улицу која је у већем делу у јако лошем стању. Приликом проласка гасификације, асфалтиран део пута је у већем делу утонуо и на неколико места су отворене ударне рупе. Молимо Вас да узмете у обзир промет ове улице и у што краћем року дате налог надлежном предузећу, у циљу решавања проблема.

  Institution: PC "Directorate of Urban Planning and Construction"

  Request Type: STREET PAVING

  Status: Closed

  Institution reply: Поштовани, обавештавамо Вас да је дат налог надлежном предузећу у циљу враћања асфалта у првобитно стање. Санирање ударних рупа у насељу Прњавор, креће 30.03.2017.год.