LIVE
Скајп подршка
15.11.2019. информација
037 446 446
LatinicaEnglish
   

 • Наслов: Замена прегореле расвете

  Датум слања: 2017-04-18 08:27:45

  Текст: Обраћамо се поводом уличне расвете која не ради више од месец дана у улици Бруски пут. Тим поводом Вам се обраћамо молбом да што хитније извршите замену истих. Унапред захвални.

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, Ваш захтев ће бити пренет колегама, очекујте замену сијалице у најскорије време.

 • Наслов: Oticanje vode posle izvrsenih radova

  Датум слања: 2017-04-14 19:47:02

  Текст: Posle radova u Brijanovoj ulici ostaje problem sa vodom od atmoserski padavina iz oluka jer je mnogo oluka ostalo ispod nivoa novo postavljene kocke i tako postalo vrlo izvesna opasnost od poplava u objektima vec prilikom prvih padavina. Molim nadlezne da pravovremeno reaguju pre nego bude pricinjena steta jer ulica treba da bude lepa,ali ne na niciju stetu..

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Комунална инспекција

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да су радови на изградњи улице и тротоара у току и извршиће се сви неопходни радови у склопу тротоара и улице. Нивелација олука за одвод од атмосферских вода које су у склопу објекта је у надлежности власника објекта и скупштине станара зграде.

 • Наслов: Napusten auto

  Датум слања: 2017-04-12 08:42:23

  Текст: Molim vas da se ucini nesto po pitanju napustenog auta ispred zgrade amsterdam b1 koji je danima parkiran na parkingu ispred ulaza. Parkirano vozilo narocito smeta ljudima sa malom decom i invaliditetom. Hvala !

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Комунална инспекција

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је предметно возило уклоњено са јавне површине.

 • Наслов: Уклањање кућице за животиње са јавног паркинг простора

  Датум слања: 2017-04-12 08:33:05

  Текст: На паркинг простору двеју зграда К-16, у Пејтону, улица Гаврила Принципа, женска особа је поставила кућицу за смештај мачака луталица, где их и свакодневно храни. Велики број невакцинисаних мачака је услед тога концентрисан у околини, наносећи штету на објектима и стварајући могућност ширења заразних болести, што је нарочито опасно јер се на том месту свакодневно окупља велики број деце. Молим да се реагује у складу са прописима.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Комунална инспекција

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је на основу инспекцијске контроле извршене дана 14.04.2017.год. дат налог за откалњање неправилности, и дана 21.04.2017.год. је утврђено да су неправилност отклоњена, те нема основа за даље вођење поступка.

 • Наслов: Internacijonalni izvod iz maticne knjige

  Датум слања: 2017-04-07 08:20:24

  Текст: Sta je sve potrebno da bih izvadila internacijonalni izvod iz maticne knjige rodjenih i vencanih, dokumenta su mi potrebna za ostvarivanje licnih prava u inostranstvu?

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Матична служба

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, пре свега потребно је да попуните захтеве са подацима особе за коју желите документа, захтев преузимате на Инфо пулту Градске управе Крушевац. Такође је потребно да извршите уплату административне таксе у износу од 690.оо.дин. по обрасцу, као и накнаду за обрасце 40.оо.дин. по документу. Документа се издају у Градској управи Крушевац у канцеларији бр.31.

 • Наслов: Овера изјаве

  Датум слања: 2017-04-07 08:14:17

  Текст: Поштовани, да ли и даље може да се овери изјава два сведока у Градској управи Крушевац? Изјава ми је потребна за остваривање права за добијање социјалне помоћи.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Изјава два сведока

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да све врсте овера документа врше Јавни бележници (Нотари). Бележници се налазе у улици Танаска Рајића.

 • Наслов: Квар на расвети у улици Срђана Родића

  Датум слања: 2017-04-05 09:10:15

  Текст: Поштовани, замолићу Вас да извршите поправку расвете у улици Срђана Родића. Не ради расвета у целој улици. Унапред захвална.

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, проследићемо колегама Ваш захтев. Уколико је нешто што је нашој надлежности, биће решено, у супротном обавестићемо надлежне.

 • Наслов: Dokumenta za pasoš

  Датум слања: 2017-03-31 23:43:22

  Текст: Poštovani, dana 31. Marta oko 17.30h supruga i ja smo vraćeni sa detetom od godinu ipo dana iz kruševačkog MUP gde smo otišli da predamo dokumentaciju za vađenje pasoša za dete. Pre toga smo se raspitali šta nam je potrebno u MUP, i informisali na oglasnoj tabli. Vraćeni smo jer nismo poneli dve fotografije deteta, iako nigde ne piše, a ni usmeno nismo dobili informaciju da su potrebne. Čak i na zvaničnom sajtu MUP piše da iste nisu obavezne (čak stoji da je MUP po službenoj dužnosti u obavezi da sam pribavi i izvod iz matične knjige i uverenje o državljanstvu). Radnica koja radi na izdavanju pasoša nam je krajnje neubedljivo rekla da su fotografije potrebne od prošle godine, a mi smo prošle godine izvadili pasoš starijem detetu bez donošenja fotografija. Možete li da proverite i odgovorite nam da li su fotografije zaista potrebne ili se radi o nemaru i nezainteresovanosti radnice MUP-a? Unapred hvala na odgovoru.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Остало "Градска управа Крушевац"

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, жао нам је због непријатности коју се имали. Такође Вас обавештавамо да немамо ингеренција у решавању пријављеног проблема, имајући у виду да је у питању републички орган.

 • Наслов: Zamena sijalica u selu Malo Grkljane

  Датум слања: 2017-03-30 21:38:21

  Текст: Poštovani, U selu Malo Grkljane već duže vreme ne radi ulična rasveta duž celog sela. U večernjim časovima se đaci vraćaju kući iz škole i bez adekvatne roditeljske pratnje ili osvetljenja baterijskom lampom na mobilnom telefonu kretanje je jako otežano. Molim za brzu reakciju. Hvala na saradnji.

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, пренећемо колегама Ваш захтев, очекујте брзу замену сијалица.

 • Наслов: Pregorela sijalica

  Датум слања: 2017-03-30 14:23:26

  Текст: Dosta davno je pregorela sijalica na banderi u ulci Vojslava Radojevica ispred broja 42. I vidimo da je i prijavljen kvar ali niko nije reagovao duze vreme. Kada ce biti zamenjena sijalica?

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, Ваш захтев је пренет колегама, очекујте у најскорије време замену сијалица.

 • Наслов: Замена прегореле расвете у Малој Врбници

  Датум слања: 2017-03-30 10:38:23

  Текст: Пријављујем квар на расвети на више бандера у Малој Врбници. Расвета не ради око месец дана.

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, пренећу Ваш захтев колегама, очекујте замену у најскорије време.

 • Наслов: Рачун за струју

  Датум слања: 2017-03-29 09:52:40

  Текст: Поштовани, интересује ме коме да се обратим, везано за очитавање струје? Већ три месеца ми долази по седамсто динара да уплатим рачун, а сматрам да имам већу потрошњу. Обзиром да не живим у Србију желео бих да очитате стање и дате ми дате тачну информацију колику потрошњу имам. Унапред захвалан.

  Институција: ЈКП "Градска топлана"

  Тип захтева: Остало ЈКП"Градска топлана Крушевац"

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да смо пријаву проследили надлежном предузећу Електродистибуцији Крушевац. Добили смо повратну информацију да Вам је струја очитана и да ће на први следећи рачун бити достављена на адресу Војводе Путника бр.7.

 • Наслов: Постављање асфалта Љубава-Комаране

  Датум слања: 2017-03-29 09:15:37

  Текст: Поштовани, обраћам Вам се са молбом за помоћ око проблема који је настао приликом припремања подлоге за асфалтирање пута од Љубаве према Комарану. Наиме, приликом равнања подлоге за асфал досло је до пуцања потпорног зида (од камена) и наслањања насипа на ограду и на бетонску бандеру за струју. Да би било јасније како изгледа ситуација на терену у прилогу Вам достављам слике. У заједничком интересу је да се проблем реши пре асфалтирања да не би дошло до даљег пада зида, бандере а самим тим и подлоге и асфалта. Унапред Вам се захваљујем на помоћи и надам се да ћемо, на обострано задовољство, да решимо проблем на најбољи начин.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА

  Статус: Дуплирани захтеви

  Одговор институције:

 • Наслов: Ponovo molba za ukalanjanje agresivnog psa lutalicu

  Датум слања: 2017-03-28 03:52:25

  Текст: Vec sam vam jednom pisala pre 2-3 nedelje ako ste u mogucnosti da uklonite sa ulice agresivnog psa lutalicu. Taj pas boravi ispred prve kladionice do restorana volana, nisam sigurna kako se zove tacno ta kladionica mislim da je zero bet. Uvek nocu u kasnim satima ili u ranim jutarnjim satima kada prolazim tu taj pas uvek pokusa da me ujede par puta me pojurio, ne mogu vise da strepim tu kada prolazim. Da li mozete molim vas da ucinite nesto povodom toga. Taj pas je crno braon boje, srednje velicine. Preko dana kada ima puno naroda slabo ga ima tu, ali nocu kada vidi da neko sam ide onda napada!

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Пси луталице

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, колеге из Зоо службе су обавештене и рано ујутру ће бити на локацији коју сте навели.

 • Наслов: Rastureni parking samo zatrpan zemljom!?

  Датум слања: 2017-03-27 16:26:07

  Текст: Poštovani,još u NOVEMBRU 2016. radnici JKP Gradska Toplana su po završetku radova na zameni cevi samo zatrpali zemljom parking prostor ispred zgrade K-5 u Čehovljevoj ulici,a deo trotoara koji su skinuli su asfaltirali.Zašto je urađeno samo polovično vraćanje u prvobitno stanje i kada će parking prostor koji je sada,a i pre 2-3 godine takođe rasturen samo 10-15m niže,ostao samo zatrpan zemljom?Hvala

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Враћање раскопаног асфалта у првобитно стање

  Статус: Дуплирани захтеви

  Одговор институције:

 • Наслов: Постављање бандере

  Датум слања: 2017-03-27 14:00:29

  Текст: Молим да одобрите постављење једне бандере са расветом у паркићу у улице Војводе Степе испред зграда Б2 и Б9. Пре три године смо се обратили преко Месне заједнице, али до данашњег дана ниста није предузето. На који начин можемо да решимо овај за нас велики проблем. Спремни смо и сами да финансирамо све ??

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, у разговору са колегама сам сазнао да ми немамо ингеренција да доносимо одлуке о постављању нових стубова за расвету. Потребно је да се обратите вашој Месној заједници, која покреће поступак. Град треба да одобри постављање новог стуба, а онда ће вероватно нама бити дат налог да то одрадимо.

 • Наслов: Asfaltiranje trotoara u ul.Gavrila Principa 63-75

  Датум слања: 2017-03-27 10:34:36

  Текст: Poštovani, Zamolio bih Vas da mi date informaciju kada je u planu asfaltiranje trotoara u Ulici Gavrila Principa 63-75? Veliki problem nastaje kada pada kiša, stvara se blato, prljavština se unosi u kuće. Zaista puno bi nam značilo kada bi moglo da se asfaltiraju trotoari - svuda u ulici postoje osim ispred naših kuća. Unapred zahvalan, Branko Jovašević

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА

  Статус: Дуплирани захтеви

  Одговор институције:

 • Наслов: Brestovačka ulica - dodatna primedba

  Датум слања: 2017-03-27 10:19:18

  Текст: Postovani, nadleznoj mesnoj zajednici smo se obracali godinama u nazad sa istim zahtevom, a nas problem do danas nije resen, uvek uz obrazlozenje da nema raspolozive ili ispravne mehanizacije i slicno. Molim Vas da nas usmerite kome da se dalje obratimo kako bi se resio problem, i asfaltirala ova ulica, u kojoj, kako sam vec naveo, funkcionise preko 25 odraslih i desetoro dece, s obzirom da obracanje Mesnoj zajednici-na koje ste nas uputili, ne daje nikakve rezultate.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА

  Статус: Дуплирани захтеви

  Одговор институције:

 • Наслов: JKP" Kruševac "

  Датум слања: 2017-03-24 10:22:04

  Текст: Poštovani, obraćam Vam se sa molbom da se poprave lampioni koji ne svetle već dva meseca ispred zgrada P- 6 i P-7 u naselju Rasadnik.

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, обавештавамо Вас да је пријава квара заведена и прослеђена колегама на даљу надлежност. Очекујемо да у скорије време буде саниран квар.

 • Наслов: Ударне рупе у Брестовачкој улици

  Датум слања: 2017-03-24 09:24:53

  Текст: Поштовани, имам потребу да Вам се обратим , везано за Брестовачку улицу која је у већем делу у јако лошем стању. Приликом проласка гасификације, асфалтиран део пута је у већем делу утонуо и на неколико места су отворене ударне рупе. Молимо Вас да узмете у обзир промет ове улице и у што краћем року дате налог надлежном предузећу, у циљу решавања проблема.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је дат налог надлежном предузећу у циљу враћања асфалта у првобитно стање. Санирање ударних рупа у насељу Прњавор, креће 30.03.2017.год.