LIVE
Скајп подршка
12.12.2019. информација
037 446 446
LatinicaEnglish
   

 • Наслов: Pregorela sijalica u Brestovackoj ulici

  Датум слања: 2016-12-22 08:50:11

  Текст: Postovani, u Brestovackoj ulici ima par sijalica koje ne rade, zamolicu Vas da izvrsite zamenu istih.

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Poštovani, kolege su angažovane na postavljanju dekorativne rasvete povodom nadolazećih praznika. Prosledićemo im Vaš zahtev i kada budu bili u mogućnosti, izvršiće zamenu sijalica.

 • Наслов: Купопродајни уговор

  Датум слања: 2016-12-22 08:45:47

  Текст: Поштовани, да ли могу да добијем информацију, колико у Градској управи Крушевац износи такса за оверу купопродајног уговора за аутомобил? Хвала.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Овера уговора

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, Републичка административна такса за оверу купопродајног уговора износи 1.080.оо. динара. Радно време службе је сваког радног дана од 08:00 до 20:00 часова.

 • Наслов: Овера изјаве за социјалну помоћ

  Датум слања: 2016-12-22 08:41:26

  Текст: Колико износи овера изјаве два сведока у сврху остваривања права на социјалну помоћ, које је радно време службе и шта је све потребно да би се оверила иста?

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Изјава два сведока

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је овера изјаве два сведока у сврху остваривања права на социјалну помоћ ослобођена од наплате административне таксе, за оверу исте је потребно присуство оба сведока са важећим личним картама.

 • Наслов: Матичар за издавање докумената

  Датум слања: 2016-12-16 08:57:17

  Текст: Поштовани, да ли могу у име пријатеља који не живи у Србији, да извадим извод из матичне књиге рођених и уверење о држављанству уместо њега?

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Матична служба

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да поменута документа можете извадити за друго лице, само уколико имате овлашћење оверено код надлежног органа. Само најближи сродници: мајка, отац, рођени брат и сестра могу извадити поменута документа без овлашћења.

 • Наслов: Zamena ulicne svetiljke

  Датум слања: 2016-12-15 15:04:24

  Текст: savet zgrade hilandarska 7 ujedinjene nacije krusevac Jedna svetiljka na uglu hilandarske i cankareve u ujedinjenim nacijama ,ne radi vec godinu i po dana.U tom mracno delu do sada su ukradena 5 automobila jedan od njih je i moj, nocu se tu u toj tmini skupljaju narkomani,pijanci i ko zna sve ko jos i nasa deca izbegavaju taj deo naselja.Vec 7 meseci se preganjamo sa mesnom zajednicom (Mica) Bobanom Milosevicem iz Urbanizma i na kraju nam je receno da se vama obratimo.Da li mozete da promenite tu javnu rasvetu da napokon i ta sijalica zasvetli,mi kao stanari ovih ulica vec smo poceli da skupljamo peticiju stanara i da je nosimo predsedniku opstine krusevac.Ne mozemo da shvatimo da toliko ovih dana ukrasavate grad dodatnom rasvetom a ovde ne mozete ni ovaj minimum rasvete da popravite .Tri puta smo se obratili mejlom Javnom komunalnom u Krusevcu koji je na dva meila odgovorio da ce iyvrsiti zamenu svetiljke a na treci meil nije ni odgovorio eto sad molimo vas da nesto ucinite S postovanjem

  Институција: ЈКП "Крушевац"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Poštovani, obaveštene su kolege, čim budu u situaciji, izaći će na teren i pogledati u čemu je problem. Trenutno su angažovani na postavljanju dekorativne rasvete.

 • Наслов: Rastureni parking samo zatrpan zemljom!?

  Датум слања: 2016-12-14 12:35:02

  Текст: Poštovani,radnici JKP Gradska Toplana su po završetku radova na zameni cevi samo zatrpali zemljom parking prostor ispred zgrade K-5 u Čehovljevoj ulici,a deo trotoara koji su skinuli su asfaltirali.Zašto je urađeno samo polovično vraćanje u prvobitno stanje i kada će parking prostor koji je sada,a i pre 2-3 godine takođe rasturen samo 10-15m niže,ostao samo zatrpan zemljom?Hvala

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Враћање раскопаног асфалта у првобитно стање

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је дат налог надлежном предузећу да ископану површину врате у првобитно стање. Радови ће бити изведени када се стекну временски услови за извођење истих.

 • Наслов: Problem kanti za otpatke

  Датум слања: 2016-12-13 09:02:58

  Текст: Poštovani, Na delu Vidovdanske ulice od autobuske stanice do rasinskog mosta ne postoji kanta za otpad. Bilo bi lepo i korisno tu postaviti kante, jer građani nemaju gde da odložu smeće. Naravno, lepo bi bilo tu posaditi i koju sadnicu, jer je celom dužinom tog transekta goli beton. U prilogu Vam šaljem na koju deonicu mislim. Srdačan pozdrav Aleksa Vukićević

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Комунална инспекција

  Статус: Дуплирани захтеви

  Одговор институције:

 • Наслов: Прегореле сијалице на Равњаку

  Датум слања: 2016-12-12 15:13:41

  Текст: Желим да пријавим квар на уличној расвети у улици Стевана Сремца у насеље Равњак. Две сијалице не раде већ више од седам месеци.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Poštovani, prijavljeno je kolegama koji rade na tim poslovima, kvar će biti saniran u najkraćem roku.

 • Наслов: Semafori

  Датум слања: 2016-12-12 09:04:41

  Текст: Poštovani, na raskrsnici Kosovske i Pećke ulice ne radi zeleno svetlo na semaforima već treći dan. Molom Vas da obavestite nadležne da bi rešili problem što pre.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Саобраћајна инспекција

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је саобраћајни инспектор изласком на лице места утврдио да зелено светло не ради. Том приликом издао је налог надлежном предузећу, у циљу отклањања квара.

 • Наслов: Школа и вртић немају грејање?!

  Датум слања: 2016-12-08 14:02:52

  Текст: Школа и вртић у Мудраковцу сваки трећи дан, у просеку, немају грејање. Школа има свој котао али са њим, дефинитивно, нешто није у реду. Или је мајстор-ложач недовољно квалификован. Хоће ли Градска управа реаговати поводом овог проблема или ће сачекати да се родитељи заједно са децом окупе испред, па онако, заједно са медијима, да нађу решење?!

  Институција: ЈКП "Градска топлана"

  Тип захтева: Жалбе поводом грејања

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да смо на основу упућене жалбе испитали наводе и том приликом од надлежних добили информације везане за проблем око снабдевања топлотне енергије у ОШ."Јован Јовановић Змај" Дошло је до квара на вентилу за регулацију грејања на мазут. Квар је саниран нормализација грејања се очекује са почетком следеће недеље.

 • Наслов: Stub javne rasvete sklon padu

  Датум слања: 2016-12-08 12:39:57

  Текст: Na trotoaru ispred firme DS Smith u ulici Balkanskoj 72 nalaze se dva oštećena stuba koji nose svetiljke javne rasvete. Oba stuba su oštećeni neposredno iznad asfaltne podloge. Jedan od stubova je praktično otkinut i drže ga samo kablovi koji su razapeti između susednih stubova. Pri naletu vetra doći će do pada.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да смо пријављени проблем проследили надлежној служби на даљу надлежност у циљу решавања проблема. Проблем ће бити саниран у најкраћем року.

 • Наслов: Поправка контејнера у Липовцу

  Датум слања: 2016-12-05 10:52:23

  Текст: Поштовани, замолићу Вас да надлежна служба изврши ремонт контејнера у насељеном месту Липовац, који се налазе код сеоског гробља. Контејнери су дотрајали и не могу да стоје на точкићима јер су поломљени. Стоје накриво, тако да сво смеће бачено у њих буде растурено од стране пса луталица. Замолићу Вас за помоћ, у оквирима Ваших ингеренција. Хвала.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Комунална инспекција

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, обавештавамо Вас да је дана 07.12.2016. год. извршен увиђај на лицу места са представником ЈКП"Крушевац". Наводи из представке да су контејнери дотрајали су тачни, и стим у вези дат је налог надлежном предузећу да у року од 5 (пет) радних дана изврши замену контејнера.

 • Наслов: Квар на уличној расвети у Косовској улици

  Датум слања: 2016-12-02 09:32:08

  Текст: Поштовани, желим да пријавим квар на уличној расвети у Косовској улици, у делу од хале спортова до раскрснице улице Николе Тесле. Не раде десетак сијалица.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, обавештавамо Вас да је пријављени проблем прослеђен надлежној служби у циљу решавања проблема. Проблем ће бити решен у најкраћем могућем року.

 • Наслов: Квар на водоводној мрежи

  Датум слања: 2016-12-02 09:23:47

  Текст: Поштовани, замолићу Вас да што хитније изађете на терен, на горе наведеној адреси због сумње да је пукла водоводна цев у стамбеном објекту у улици Саве Ковачевића бр. 23.

  Институција: ЈКП "Водовод"

  Тип захтева: Вода за пиће

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, Ваша пријава је прослеђена надлежној служби, квар ће бити саниран у току данашњег дана.

 • Наслов: Sijalica ne radi

  Датум слања: 2016-11-29 17:47:04

  Текст: Sijalica u ulici Lipljanskoj(bivsa Zikice Talevica),bandera ispred kuce br.33 ne radi vec 2 meseca.Taj deo ulice je u potpunom mraku.Sad je jos i zima,mrak pada dosta ranije.Molim vas da sto hitnije resite taj problem i da zamenite sijalicu.Hvala

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, обавештавамо Вас да је пријављени квар прослеђен надлежној служби. Замена неисправних сијалица у Липљанској улици биће извршена у најкраћем могућем року.

 • Наслов: Sijalica ne radi

  Датум слања: 2016-11-29 17:47:04

  Текст: Sijalica u ulici Lipljanskoj(bivsa Zikice Talevica),bandera ispred kuce br.33 ne radi vec 2 meseca.Taj deo ulice je u potpunom mraku.Sad je jos i zima,mrak pada dosta ranije.Molim vas da sto hitnije resite taj problem i da zamenite sijalicu.Hvala

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштована, обавештавамо Вас да је пријављени квар прослеђен надлежној служби. Замена неисправних сијалица у Липљанској улици биће извршена у најкраћем могућем року.

 • Наслов: Izdavanje internacionalnog izvoda

  Датум слања: 2016-11-28 08:31:31

  Текст: Za potrebe ostvarivanja prava koja su mi potrebna za dalje skolovanje u inostranstvu, neophodan mi je internacionalni izvod iz maticne knjige rodjenih. Koliko iznosi taksa za izdavanje istog?

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Матична служба

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, такса за издавање интернационалних извода из матичне књиге рођених износи (690.оо. републичка), и (40.оо. градска накнада за образац). Радно време службе је од 08 до 20 часова.

 • Наслов: Така за оверу купопродајног уговора

  Датум слања: 2016-11-28 08:23:32

  Текст: Поштовани, да ли можете да ми кажете колико износи такса за оверу купопродајног уговора у Градској управи Крушевац?

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Овера уговора

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, Републичка административна такса за оверу купопродајног уговора износи 1.080.оо. динара. Радно време службе је сваког радног дана од 08:00 до 20:00 часова.

 • Наслов: Склањање грађевинског отпада са јавне површине

  Датум слања: 2016-11-21 11:57:19

  Текст: Поштовани, желим да Вас замолим за помоћ, око решавања проблема који имамо. Приликом извођења радова у улици Плагоја Паровића, извођачи радова након завршеног посла нису уклонили вишак материјал са паркинг простора који користимо. Замолићу Вас да интервенишете у циљу решавања проблема. Хвала.

  Институција: Градска управа

  Тип захтева: Комунална инспекција

  Статус: Решен

  Одговор институције:

 • Наслов: Pregorela sijalica

  Датум слања: 2016-11-21 09:01:07

  Текст: U ulici Zlatarskoj ispred broja 39 vise meseci sijalica na banderi slabo svetli iako smo pre vise meseci prijavili kvar i ponovo prijavili pre nepunih mesec dana kvar nije otklonjen. SIJALICA JE SADA KONACNO PREGORELA. Molimo za zamenu sijalice. HVALA.

  Институција: ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу"

  Тип захтева: Улична расвета

  Статус: Решен

  Одговор институције: Поштовани, пријављени квар је евидентиран и прослеђен на даљу надлежност. ЈКП"Крушевац" тренутно је ангажовано на постављању декоративне расвете поводом новогодишњих празника.